Osundalo

Mensen opgewekt de toekomst in helpen: dat is wat wij doen.

Wie zijn wij?

Osundalo, opgericht in maart 2020, is een jong en gepassioneerd bedrijf gespecialiseerd in zonne-energiesystemen. Onze monteurs installeren dagelijks tientallen zonnepanelen door heel Nederland, omdat we geloven in een groene toekomst. Met trots dragen we het InstallQ keurmerk, wat onze kwaliteit en betrouwbaarheid bevestigt. Bovendien bieden we garantie vanuit SGZE, waardoor klanten met vertrouwen kunnen investeren in duurzame energie. Samen met onze klanten werken we aan een schonere en duurzamere wereld, terwijl ons enthousiaste team zich blijft inzetten voor innovatie en uitmuntende service.

Kies Osundalo voor hoogwaardige zonne-energiesystemen en ga opgewekt de toekomst in!

Osundalo B.V.

Voordat onze monteurs starten aan de zonnepanelen installatie stemmen wij alles tot in de puntjes af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en maakt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we met persoonlijke aandacht aan uw duurzame wensen.

Maatwerk bij iedere installatie

De ene zonnepanelen installatie is de andere niet, daarom passen wij ons aan naar uw duurzame wensen en de (bouwkundige) omstandigheden om ervoor te zorgen dat elke installatie vlekkeloos verloopt.

Persoonlijk contact

Gedurende het gehele traject heeft u contact met een persoonlijke installatie adviseur die zorgt dat vanaf het eerste moment alles tot in de puntjes duidelijk is en wordt geregeld.

Professionals met passie

Onze monteurs doen hun werk vakkundig en, even zo belangrijk, met een glimlach om u op alle vlakken een zorgeloze en fijne installatie te bezorgen.

Pas tevreden wanneer u opgewekt bent!

Na iedere afgeronde zonnepanelen installatie wordt contact met u opgenomen om u te vragen naar uw ervaringen van onze geleverde diensten. Zo zijn wij instaat ons bedrijf continu te verbeteren en kunnen wij met trots 100% klanttevredenheid garanderen.

Certificeringen & Erkenningen

Osundalo B.V. (KVK-nummer: 77579550) handelt gecertificeerd conform de criteria van NEN 1010/3140 en is VCA-gecertificeerd.