Investeer in de toekomst met zonnepanelen

Zonnepanelen leveren een hoog rendement en verkleinen uw ecologische voetafdruk. Onze Tier 1 kwaliteit zonnepanelen zijn voorzien van een garantie van 25 jaar.

Het beste legplan voor uw dak

De #1 in zonnepanelen

Onze zonnedak adviseurs helpen u het beste uit uw dak te halen met zonnepanelen. Maximaal profiteren van zelf opgewekte stroom is het doel. Op deze manier bespaart u het meest op uw energierekening.

Iedere zonnepanelen installatie halen wij er alles uit van A tot Zonnedak om de klant zijn duurzame droom uit te laten komen. Dat Osundalo dagelijks tientallen installaties uitvoert met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9.9 is waar we het voor doen.

10 jaar all-inclusive

Van A tot Zonnedak geregeld

Vanaf het allereerste adviesgesprek tot aan de uiteindelijke oplevering en lang daarna, bij Osundalo wordt elk aspect zorgvuldig behandeld. Dit garandeert dat u moeiteloos kunt genieten van de voordelen van zonne-energie, zonder enige zorg.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Uw (toekomstige) stroomverbruik is van groot belang bij het bepalen van het aantal zonnepanelen op uw dak. Kijkt u daarom goed naar uw energierekening en het daarop vermelde stroomverbruik, maar denkt u ook alvast na over uw stroomverbruik in de toekomst.

Kwaliteit gegarandeerd

Ontvang een persoonlijk plan op maat

De aanschaf van uw installatie

Zonnepanelen financieren

Investeren in zonnepanelen is slim omdat het uw energierekening verlaagt, uw woningwaarde verhoogt en de panelen zichzelf snel terugverdienen. Financiering met eigen vermogen zorgt ervoor dat u direct profiteert van de opbrengsten van uw zonnepanelen, maar er zijn ook financieringsopties beschikbaar voor als u uw spaargeld liever niet gebruikt.

Zonnepanelen hypotheek

Het opnemen van zonnepanelen in uw hypotheek is doorgaans een optie, zowel bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek als bij het verhogen van uw bestaande hypotheek met behulp van een bouwdepot.

Wat zonnepanelen opnemen in uw hypotheek interessant maakt:

  • U spreidt de kosten van uw zonnepanelen over een langere termijn.
  • Uw woningwaarde stijgt door de installatie van zonnepanelen.
  • Het energielabel van uw woning verbetert, wat bij toekomstige verkoop het proces kan versnellen.

Zonnepanelen subsidies

Helaas zijn er op dit moment geen subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen. Wel geldt sinds 2023 het 0% btw-tarief voor de aankoop van zonnepanelen.

Dit betekent dat wanneer uw adres een woonfunctie heeft, u 0% btw betaalt over uw zonnepaneleninstallatie.